Waarom uw project bij ons in goede handen is

De vier pijlers van A. Jansen B.V. vormen de randvoorwaarden voor het succes van onze klanten. Deze succesdragers garanderen een optimale uitvoering van projecten en opdrachten waar het gaat om kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en efficiency.

Ongekende daadkracht
Geen werk te groot, geen grens te ver. Bij A. Jansen B.V. gaan we direct voor u aan de slag. U werkt met meedenkers die gewoon dóen en verder kijken dan u verwacht. Professionals die transparant zijn en die u concrete en eerlijke oplossingen aanbieden. We zeggen (bijna) altijd ja! Het typeert de mentaliteit van ons bedrijf en onze medewerkers. We zijn doeners, aanpakkers die doorgaan zodat u verder kunt. Die gedrevenheid manifesteert zich niet alleen in keihard werken maar ook in flexibiliteit richting u.

Bevlogen ondernemers
Bij A. Jansen B.V. krijgt u te maken met bevlogen ondernemers met een groot sociaal kapitaal en respect voor medewerkers en omgeving. Niet voor niets blijven onze medewerkers vaak jarenlang aan ons bedrijf verbonden: loyaliteit die zich vertaalt in persoonlijke, langdurige contacten en relaties met klanten. We nemen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid: door mensen die – om wat voor reden dan ook – een afstand tot de arbeidsmarkt hebben ruimte te geven. En door klantgericht en duurzaam te ondernemen, houden we onze CO2-footprint zo beperkt mogelijk en zorgen we voor een financieel stabiele en gezonde organisatie

Gecertificeerde secundaire grondstoffen teerhoudend asfalt

Grensverleggend innovatief
Na bijna een halve eeuw zijn we vitaler dan ooit. En we hebben nog volop ambities, op alle vlakken: internationaal, milieutechnisch, maatschappelijk, sociaal en bedrijfseconomisch. Om die ambities te realiseren, moeten we uit onze schaduw stappen, onszelf steeds blijven uitdagen en de klant vragen met ons mee te doen. We blijven investeren in kennis en talent, in kansrijke markten, in vooruitstrevende producten en technologie, in baanbrekende innovaties en in een state-of-the-art machinepark. Om u – nu en straks – groene en circulaire producten en processen van de allerhoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.

teerhoudend asfalt thermische reiniging

Circulair in de keten
Circulaire economie, CO2-reductie, recycling en hergebruik; voor menig bedrijf blijft het een uitdaging. Bij A. Jansen B.V. zit het gewoon in de genen; we doen het al tientallen jaren! Doordat we onze disciplines, zoals sloopwerken, saneringen, recycling, wegenbouw, beton en transport onder één dak hebben gehuisvest en op strategische posities in Nederland hebben gepositioneerd, profiteert u optimaal van operationele flexibiliteit, effectiviteit en duurzaamheid. We streven er naar om binnen 5 jaar 99,9% circulair te ondernemen, tegen de laagste mogelijke CO2-uitstoot. Door reststromen slim te koppelen en secundaire grondstoffen als bouwsteen te hergebruiken, willen we samen met u de wereld een beetje schoner en beter maken.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier