Sloopwerken

Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam, veilig en milieuvriendelijk slopen. Al tientallen jaren is Jansen Infra B.V. als sloopbedrijf dé specialist op het gebied van duurzaam slopen. Wij zorgen voor een vakkundige sloop van oude fabrieks- en kantoorpanden, flatgebouwen, huizen en complete woonwijken.

Duurzaam slopen

De zorg voor de directe omgeving, het milieu en de veiligheid spelen een steeds grotere rol. Vanaf het begin zijn wij hierbij nauw betrokken. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste milieuwetgeving. Ook ons machinepark is up-to-date. Ons doel? Mogelijke overlast in geluid, vrijkomend stof en restmaterialen minimaliseren. De aandacht voor duurzaam slopen groeit in de media. Jansen Infra B.V. ziet duurzaam slopen al jaren als plicht naar het milieu en de maatschappij. Wij werken bovendien volgens strikte veiligheidsnormen en hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Inlichtingen sloopwerken
Meer weten over de mogelijkheden van sloopwerken en op zoek naar een deskundig sloopbedrijf? Neem voor deskundig advies contact op met één van onze medewerkers via +31 (0)88 877 87 38 of info@ajansenbv.com. Wij denken met u mee.

sloopwerken


sloopwerk Jansen infra