Toekomstbestendige bouw distributiecentrum Drunen

toekomstbestendig bouwen distributiecentrum

Jansen Infra heeft een jaar lang werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van het nieuwe distributiecentrum Metal Valley in Drunen. Bij de bouw- en infrawerkzaamheden van het distributiecentrum stond duurzaam en toekomstbestendig bouwen centraal.

Infrawerkzaamheden

Jansen Infra voerde de infrawerkzaamheden uit in opdracht van bouwbedrijf ASK Romein. Onze taken bestonden uit:

• Bodemsanering
• Grondwerk
• Aanleg riolering, nutsvoorzieningen, verhardingen en groen
• Terreininrichting

BREEAM certificering voor toekomstbestendig bouwen

Een extra mooie prestatie is dat het project is beoordeeld met het BREEAM classificatie-niveau ‘very good’. BREEAM-NL is de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Deze score geeft aan dat het bouwproject zeer goed presteert op duurzaamheid, niet alleen op het gebied van energieverbruik, maar over de volle breedte. Daarnaast is het project klaar voor de toekomst. BREEAM-NL legt de lat hoger dan wettelijk wordt geëist, zodat het gebouw bestand is tegen plotselinge gebeurtenissen en geleidelijke veranderingen.

Wij zijn trots dat we, onder andere met dit project, bijdragen aan de toekomstbestendige en duurzame bebouwing in Nederland.

Meer informatie over toekomstbestendig bouwen?

Wilt u meer weten over onze duurzame werkwijze? Of wilt u meer weten over dit bijzondere project? Bent u benieuwd wat wij voor uw toekomstbestendige bouwproject kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

toekomstbestendig bouwen distributiecentrum toekomstbestendig bouwen distributiecentrum

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier