Transport & Verhuur

Wie regelmatig op de weg zit, heeft de fel gele vrachtwagens van Jansen Transport & Verhuur ongetwijfeld wel eens zien rijden. Onze kipper- en containerwagens zijn constant onderweg voor bijvoorbeeld het ophalen van nog te recyclen materiaal, het vervoeren van bulkgoederen of het leveren van betonmortel. Op gebied van transport en verhuur bieden wij totaaloplossingen zodat u zich kunt blijven concentreren op eigen kernactiviteiten.

Gespecialiseerd in bulk- en afvaltransport

Jansen Transport & Verhuur is gespecialiseerd in het nationaal transporteren van los gestorte bulkgoederen en afval. Naast het vervoeren van zand, grind, grond, granulaat en afval houden wij ons ook bezig met het leveren van betonmortel, betonwaren en stukgoederenvervoer.

Internationaal transport

Naast het transport binnen Nederland is Jansen Transport & Verhuur ook actief op de buitenlandse markt. Het werkterrein beslaat heel Europa waarvan Duitsland, Belgiƫ, Luxemburg en Frankrijk de kerngebieden zijn. Onze kennis van de plaatselijke omstandigheden, gewoonten en wet- en regelgeving draagt bij aan een correcte en efficiƫnte afwikkeling van uw opdracht. Het vervoer van onder andere staal- en bouwproducten, machines, pallets en betonwaren is uitgegroeid tot een specialisme.

Verhuur betonmixers en betonpompen

Naast het vervoeren van betonmortel en andere goederen is het ook mogelijk om onze betonmixers en betonpompen te huren. De diverse (10 m3) mixers zijn uitgevoerd zonder vermelding van merknamen en dus neutraal in te zetten voor uw projecten.

Wij kunnen u als betoncentrale, (bouw)bedrijf of particulier ondersteunen bij het transport van betonmortel en bij het storten van beton. U heeft de beschikking over moderne, goed onderhouden machines die worden bediend door deskundig personeel. Wij beschikken over diverse soorten betonmixers en betonpompen en adviseren u graag welke mixer of pomp bij uw project past.

RTL Transportwereld heeft een reportage uitgezonden over A. Jansen B.V.:

Inlichtingen
Meer weten over de producten en diensten van Jansen Transport & Verhuur? Neem voor deskundig advies contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)88 877 87 48 of info@ajansenbv.com.